Over

Christelijk Ouderschap

 


Ouderschap is iets heel gewoons. Ieder kent ouders in zijn omgeving of is zelf ouder.  Toch is er over ouderschap op zich weinig onderzocht. Laat staan over christelijk ouderschap.

Er zijn vele boeken geschreven over opvoeden en over de ontwikkeling van kinderen. Maar ouderschap gaat over meer dan opvoeden en niet alleen de kinderen maken een ontwikkeling door, ook de ouders.

Omdat ouderschap zo’n grote rol speelt in het leven van mensen maar ook in het geheel van kerk en samenleving, verdient dit speciale aandacht.

Christelijk Ouderschap wil jou als ouder steunen in je rol als ouder. Vanuit een christelijke basis midden in de wereld van vandaag. 

 

 

profielfoto

Wie ben ik

Ik ben Jacqueline Schilling, getrouwd en moeder van 4 prachtige, inmiddels volwassen zoons en oma van een kleinzoon.

In alles wat ik gedaan heb de afgelopen 30 jaar stond ouderschap centraal, zowel privé  als in mijn werk als hulpverlener.
Ook al werkte ik in verschillende uithoeken van het sociaal domein, ouders vind je overal.

 

Expertise

Ik heb een brede werkervaring opgedaan als begeleider in de gehandicaptenzorg, psychiatrie, jeugdhulpverlening, thuisbegeleiding en het welzijnswerk. Kijk voor een uitgebreid CV op mijn Linkedinpagina.

In mijn Masteropleiding Social Work heb ik mij ontwikkeld tot deskundige op het gebied van ouderschap. Vanuit mijn christen-zijn vind ik het belangrijk om mijn kennis ook specifiek in te zetten voor jou als ouder die je rol als vader of moeder vanuit je christen-zijn wil vormgeven.