Nieuwsgierigheid helpt!

In 5 hoofdstukken als ouder ontspannen de brugklasfase in

Je kind gaat naar de brugklas. Spannende tijden voor je kind maar ook voor jou!

Het afsluiten van de basisschool die inmiddels zo vertrouwd is, de stap naar het tienerwerk van de kerk. Het doet je als ouder echt beseffen dat er een nieuwe periode aanbreekt. Misschien staat jouw kind te trappelen om die nieuwe fase in te stappen, maar misschien vindt het het ook wel lastig en een beetje eng al die nieuwe, onbekende dingen.

Om je een beetje te ondersteunen in de voorbereiding op die brugklasfase heb ik dit e-bookje voor je gemaakt. Want ik gun jou en je kind dat jullie deze fase ingaan met vertrouwen en positieve verwachtingen! 

 

 

cover

Ja, stuur mij het e-book

* indicates required
* Met het bestellen van dit gratis e-book geef ik Christelijk ouderschap toestemming om mijn emailadres te gebruiken voor het ongeveer eens in de drie weken versturen  van tips en informatie of het doen van aanbiedingen. Ik kan me op elk moment hier weer voor uitschrijven.
De link naar het e-book krijg je direct in je mailbox. Soms kan dit een aantal minuten duren. Mocht je nu niets ontvangen kijk dan in je spam. Is ook daar niets te vinden stuur me dan even een mailtje