Neushoorn en Narwal

Kijk en zoek in de schepping

Marieke ten Berge en Corien Oranje

14, 95 euro

 

neushoorn-en-narwal

Wat een mooi boek! Ik sloeg het open en er is gelijk zoveel te zien dat uitnodigd om verder te kijken en te zoeken.

Een groot (26 x 32 cm) kartonnen prentenboek om samen met je peuter of kleuter te bekijken. Het is uitgevoerd met prachtige zwart/wit illustraties. Met daarbij korte aansprekende gedichtjes. De zwart/wit uitvoering maken de platen extra bijzonder en de korte gedichtjes zullen bij jou en je kind vast ook in de smaak vallen.

Marieke ten Berge en Corien Oranje waren ook samen verantwoordelijk voor de prachtige Babybijbel. Dit is terug te zien in een zelfde zwart/wit stijl. eenvoudig en uitnodigend om te bekijken en te lezen.

Er valt heel veel te zien en niet zomaar de gewone bekende dieren. Wat dacht je van de stekelstaartgierzwaluw, de paradijsvogel, hengelvis of de quokka? Zie die als ouder ook maar eens snel te vinden....

Op elke pagina beland je weer in een andere wereld. In d elucht, onder de grond, tussen de kriebelbeestjes. Op elke pagina zijn in ieder geval twee kinderen een narwal en een neushoorn te vinden. 

Een mooie aanvulling is de QR-code waarmee je kunt zien welke dieren er op een bepaalde pagina te vinden zijn. Wel zo handig wanneer je geen biologie hebt gestudeerd...

Ik weet zeker dat dit boek bij ons thuis toen de jongens nog klein waren een topper zou zijn geweest! 

Kortom: een geweldig boek om je samen met je kind te verwonderen over God's indrukwekkende en gevarieerde schepping!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *