Blik Omhoog

Een gezinsavontuur rond de Bijbel

Jessica Leeffers-Locht

14,95

https://www.momentjess.nl/product-categorie/spel/

Blik-omhoog-2-wit-600x450

 

Spellen, ze zijn hip. En  niet onterecht! Door een spelvorm kun  je op een leuke manier kennis overdragen of in gesprek komen. Dit kan voor allerlei leeftijden en rond allerlei thema’s.

Blik omhoog is zo’n spel. Het is bedoeld voor gebruik in je gezin met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het is een spel bestaand uit 26 kaarten. Die kaarten zitten in een leuk blikje, dat valt al op.

Op elke kaart staat in een stippensysteem een indicatie voor de voorbereidings- en speeltijd. Handig om in te schatten of een kaart voor dat moment en voor jouw kinderen handig is.

Er zijn vijf thema’s:

  • Omgaan met anderen
  • Leven met God
  • Worden als Jezus
  • God is bij je
  • Geloven en Bijbellezen

Ik neem een kaart als voorbeeld uit het thema God is bij je. Bloempudding heet het, daar wordt je kind vast nieuwsgierig van!

Op de kaart staat een Bijbeltekst (1 Petrus 5:7), bovenaan de kaart vind je de benodigdheden voor het spel. Aan de hand van ene paar vragen kun je over de tekst in gesprek gaan, ook staat er een korte uitleg over de tekst. Op deze kaart staat een leuk spel, uit eigen ervaring kan ik zeggen dat plezier gegarandeerd is 😉 . De link tussen de tekst en het spel staat ook genoemd zodat de activiteit zijn doel niet mist.

Kortom: een blik vol ideeën voor mooie, leuke, leerzame en geloofsopbouwende momenten in je gezin!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *